Welkom op de website van Heuvelland.com

Deze site stelt u in staat om uw hele vakantie in het zuid-limburgse Heuvelland te plannen: u vindt er informatie over hotels, vakantiewoningen, groepsaccommodaties, activiteiten en bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u vast kennis maken met de dorpen en steden die in dit prachtige gebied liggen.

hotels vakantiewoningen groepsaccommodatie Zuid Limburg Heuvelland Voerstreek
La Bushaye voerstreek aubel vakantiewoningLa Bushaye: B&B en vakantiewoningen: net over de grens gelegen in het dal van Val-Dieu. U hebt de keuze uit 2 sfeervolle 8-14 persoons vakantiewoningen die met veel gevoel voor stijl en met gebruik van authentieke materialen in een oude natuurstenen boerderij gecreëerd zijn. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer en TV.


LAST MINUTE PINKSTEREN
EXTRA LANG PINKSTERWEEKEND (4 nachten, van vrijdagmiddag tot dinsdagochtend) in een luxe vakantiewoning l'Étable voor 8-15 personen.
- 8 pers: €950 all-in
- 10 pers: €1000 all-in
- 12 pers: €1050 all-in
De prijs is inclusief energie, eindschoonmaak, toeristenbelasting en bed- en badlinnen! Mail info@bushaye.com voor meer informatie.
 
vakantiehuizen groepsaccommodaties hotel cafe restaurant zuid limburg slenaken epenAuberge de Smockelaer - Heyenrath/Slenaken: Zeer karaktervolle en luxueuze groepsaccommodaties en appartementen vanaf 6 personen in een prachtige vierkantshoeve. Naast een café-restaurant biedt de Smockelaer ook u ook vergaderfaciliteiten en diverse arrangementen.

Zuid Limburg Heuvelland Voerstreek hotels vakantiewoningen groepsaccommodatie

Wandel- en fietstip: zelf je route samenstellen via de knooppuntennetwerken.
De Belgische Voerstreek heeft nu ook een knooppuntennetwerk voor fietsers en dit is gekoppeld aan dat van (Nederlands) Zuid-Limburg.
Voor wandelaars heeft de Voerstreek een compleet nieuw knooppuntennetwerk aangelegd.
Kaarten van de netwerken zijn verkrijgbaar bij alle VVV's in het Heuvelland.
Voor een routeplanner / digitale kaart van de Nederlandse fietsknooppunten kunt u terecht op http://www.falk.nl.

 >> agenda

 

hotels | campings | vakantiewoningen | groepsaccommodaties | wandelen | fietsen | musea | regio- informatie | restaurants/cafés | agenda

copyright ID+D april, 2013 ·  ook vermeld worden op Heuvelland.com?