Informatie voor adverteerders

Doelstelling
Heuvelland.com
is een bijzonder effectieve manier om uw bedrijf te presenteren aan toekomstige bezoekers van Zuid-Limburg en de Voerstreek. Heuvelland.com bestaat sinds 1999 en is sindsdien een gewaardeerde informatiebron voor vele toeristen. Heuvelland.com presenteert op overzichtelijke wijze verschillende soorten accommodaties, uitgaansgelegenheden, een agenda voor de streek en diverse recreatiemogelijkheden.

Bereik van Heuvelland.com
Heuvelland.com staat vermeld op vele portals en startpagina´s en is vindbaar via Google, MSN, AltaVista, Lycos, Ilse, HetNet en vele andere zoekmachines. Daarnaast adverteert Heuvelland.com op Google en incidenteel in papieren media als de Telegraaf of de Kampioen.
Gemiddeld krijgt Heuvelland.com 1170 paginahits per dag van 177 verschillende users/computers. Dit betekent dat er minimaal 177 verschillende bezoekers telkens naar gemiddeld 6,6 pagina gekeken hebben op Heuvelland.com. Van alle bezoekers komt 10% regelmatig terug op Heuvelland.com. Via de zoekmachines van Google en MSN komen de meeste bezoekers op de site.

Kosten van een advertentie
De kosten van een advertentie op Heuvelland.com bedragen €18 per maand ongeacht het aantal rubrieken. De eerste maand wordt u gratis vermeld op onze voorpagina onder Sitewijzer. Daarna kost dit €60 per maand. Facturatie vindt plaats éénmaal per jaar. Opzegging is per kwartaal mogelijk (minimaal 1 maand voor afloop van het voorgaande kwartaal melden). U betaalt éénmalig €39,- administratie- en aanmaakkosten.

Aanleveren van uw advertentie
Voor het plaatsen van uw link/advertentie hebben wij uw logo nodig en een korte beschrijving (max. 20 woorden). Indien u deze niet kant en klaar heeft liggen kunnen wij deze ook van uw website halen.

Plaatsing van uw website
Tegen een meerprijs van €18 per maand kunt u ook uw website plaatsen bij Heuvelland.com. U krijgt dan 100Mb ruimte op onze server, 5 e-mailadressen, Frontpage support en 500 Mb dataverkeer per maand.

Geschiedenis Heuvelland.com
Heuvelland.com is in 1999 ontstaan uit een samenwerkingsverband van enkele accommodatieverhuurders en ID+D. ID+D is een IT bedrijf met een hoofdvestiging in Nijmegen en nevenvestigingen in Gulpen en Aubel (B). Bij ID+D kunt u ook terecht voor horeca-kassasystemen, reserveringssystemen en andere automatiseringsvraagstukken.

Contact
Als u vragen heeft: bel ons gerust! We staan u graag te woord.

ID+D / Heuvelland.com
Nijmeegsebaan 33
6561 KE Nijmegen-Groesbeek
http://www.id-d.nl
tel.: 024 360 88 40